Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Parker Premier


Parker Premier

Parker Premier

Parker Premier is een prestigieuze, maar toch eigentijdse keuze vanwege het moderne en volledig zwarte ontwerp. De pennen zijn comfortabel, nauwkeurig en met de hand geassembleerd. De Parker Premier zijn luxe pennen en zijn altijd een mooi geschenk voor ieder bedrijf. Dit zal ook altijd zo blijven, omdat men pennen blijft gebruiken. De Parker Premier beschikt over een elegant design, dat gecombineerd is met kostbare materialen en perfectie in schrijftechnologie. Hierdoor leveren de Parker Premier pennen uitstekende prestaties en beschikken ze over een voorbeeldig schrijfcomfort. De Parker Premier pennen zijn speciaal ontworpen voor iedereen die zijn eigen verhaal schrijft.

Pennen bedrukken

De Parker pennen zijn ideaal om te bedrukken. Een bedrukte luxe pen is altijd al het perfecte geschenk geweest voor een jubilaris. De Parker Premier pennen zien er niet alleen mooi uit, ze beschikken ook nog eens over een goede kwaliteit. De Parker Premier pennen bieden een exclusieve schrijfervaring. De pennen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, waardoor u altijd de juiste bedrukking voor u pen zult vinden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de pennen te bedrukken, creëert u een uniek geschenk voor al uw relaties.

Pennen bestellen

Bij Schrijfwarenwereld kunt u makkelijk en snel de Parker Premier bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar uw perfecte pen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. U zult van tevoren van ons altijd een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. Alle Parker pennen kunnen geleverd worden in een geschenkverpakking. Zo krijgt de pen een nog luxere uitstraling. Elke Parker Premier pen is ontworpen met het doel om het plezier van schrijven te vergroten.