Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Parker Sonnet

PARKER SONNET PENNEN BEDRUKKEN

Uw eigen Parker Sonnet pennen laten bedrukken doet u bij Schrijfwarenwereld! De Parker Sonnet pen is het symbool van Parker voor elegantie. Met zijn klassieke uitdrukking van verfijnde stijl word elke schriftelijke ervaring een genot. De Parker Sonnet heeft de ultieme definitie van stijl die in de Parker traditie zit. Met een betrouwbaarheid op basis van de precisieconstructie is de Parker Sonnet pen een luxe en verfijnde pen. De Parker Sonnet komt in diverse kleuren. Van de Parker Sonnet hebben we drie verschillende soorten pennen namelijk de Balpen, de rollerbalpen RVS en de vulpen RVS. Alle uitvoering van de Parker Sonnet schrijven standaard zwart.

PARKER SONNET PENNEN MET LOGO

Tegenwoordig is een goed imago hebben zeer belangrijk. Met de Parker pen kunt u uw imago zeer verbeteren, wanneer u deze als cadeau aan iemand schenkt of als een relatiegeschenk weg geeft.  U kunt de pennen in 4 kleuren bedrukken maar u kunt natuurlijk ook altijd de pennen onbedrukt bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw pen door ons te laten graveren. De Parker pennen zijn te bestellen vanaf 10 stuks. Heeft u nog andere speciale wensen stuur ons dan een bericht, we helpen u graag.

PARKER SONNET PENNEN MET OPDRUK

De Parker pennen zijn van uiterst hoge kwaliteit, daardoor zijn de pennen ook ideaal om te geven als cadeau of al een relatiegeschenk. Naast dat de Parker pennen een uitstekende kwaliteit hebben worde zo ook nog is geleverd in een mooi luxueus geschenkendoosje om het helemaal af te maken. Door deze service zijn de pennen ideaal om te geven aan een speciale werknemer of natuurlijk als een mooi relatiegeschenk na de afronding van een project met een externe partij. We maken voor u ook een digitale proefdruk zodat u op voorhand kunt beoordelen en kunt goedkeuren.