Parker pennen bedrukken

Als er één merk is dat voor kwaliteit en duurzaamheid staat, is het Parker. Parker pennen zijn al decennialang wereldberoemd vanwege de fijne ligging in de hand en de garantie van veel schrijfplezier. Parker is een vooraanstaande fabrikant en pennenspecialist sinds 1888. De handgemaakte pennen van Parker staan voor innovatie, kwaliteit en stijl. Daarnaast zijn de Parker pennen gemaakt van de beste materialen en is er gebruik gemaakt van de modernste technologieën. Een Parker pen is een mooie luxe pen die perfect is om te bedrukken en te graveren!

Een Parker pen is een pen van een hoogwaardige kwaliteit en is daardoor wat hoger in prijs dan andere pennen. Hierdoor wordt de Parker pen vaak niet gebruikt als promotieartikel om zomaar weg te geven. De Parker pen is een elegant geschenk dat op elk moment gegeven kan worden. Zo kunt u de Parker pennen gebruiken als relatiegeschenk om uw relaties te bedanken. Ook kunt u dit geschenk cadeau doen tijdens de feestdagen of als een werknemer een jubileumjaar heeft bereikt binnen uw bedrijf.

Bij Schrijfwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten Parker pennen die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden. U kunt de pennen makkelijk laten bedrukken of graveren met uw logo, bedrijfsnaam of een slogan. Voor elke stijl is wel een pen te vinden!

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten