Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Parker Jotter pennen bedrukken

Parker Jotter pennen bedrukken

Bij Schrijfwarenwereld heeft u de mogelijkheid om uw eigen Parker Jotter te bedrukken! Het bedrijf Parker bestaat al sinds 1888 en is uitgegroeid tot één van de bekendste pennenfabrikanten. Het merk Parker staat dan ook voor schrijfwaren van de hoogste kwaliteit. De Parker Jotter pen bestaat uit een combinatie van metaal en kunststof en het slanke design is wat de pen onderscheid van duizenden andere pennen. Bij Schrijfwarenwereld kunt u de Parker Jotter pennen in 4 verschillende kleuren bestellen.

Parker jotter pennen met logo

Bij Schrijfwarenwereld heeft u de mogelijkheid om de Parker Jotter pen te laten voorzien van uw eigen logo. De pennen kunnen to in wel 4 kleuren bedrukt worden. Wilt u een net wat luxere, elegantere en chiquere uitstraling aan de pen geven? Dan kunt u ervoor kiezen om de pen te laten graveren. Bij graveren treedt namelijk alleen een verkleuring van het oppervlak op, waardoor er een strak modern effect ontstaat. De Parker Jotter pennen zijn ook onbedrukt verkrijgbaar. U kunt de pennen al vanaf 10 stuks bestellen.

Parker Jotter pennen met opdruk

De Parker Jotter pennen zijn uitermate geschikt om weg te geven als cadeau of relatiegeschenk. De Parker pennen worden namelijk standaard geleverd in een luxues geschenkdoosje, wat de hoge kwaliteit van de pen uitstekend tot zijn recht laat komen. Zo kunt u het product cadeau doen bij speciale gelegenheden zoals werknemers met werkjubileum of als dank voor een goed jaar.