Parker Premier

>De Parker Premier pen is een prestigieuze, maar toch eigentijdse keuze vanwege het moderne met een indrukwekkende uitstraling. Dankzij de stevige vormgeving en materiaal keuze heeft deze pen een schitterende balans. De pennen liggen comfortabel in de hand, schrijven erg nauwkeurig en zijn met de hand geassembleerd. De Parker Premier pen beschikt over een elegant design, dat gecombineerd is met kostbare materialen en perfectie in schrijftechnologie. Zo zijn deze pennen uitgerust met een 18K massief gouden penpunt. De Parker Premier pennen leveren uitstekende prestaties en beschikken over een voorbeeldig schrijfcomfort. Parker pennen worden speciaal ontworpen voor iedereen die zijn eigen verhaal schrijft. Bij Schrijfwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan de Parker Premier pen in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker Premier bedrukken

Alle Parker pennen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of gravure. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de pennen te laten voorzien van een gravure, geeft u de Parker Premier pennen een nog luxere uitstraling. Parker is al meer dan 120 jaar toonaangevend in de vormgeving en productie van de beste pennen ter wereld. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de Parker Premier pennen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Parker Premier met logo

Bij Schrijfwarenwereld kunt u eenvoudig en snel alle Parker Premier pennen met personalisatie bestellen. Het is bij ons al mogelijk om de pennen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 10 stuks. De Parker Premier pen wordt geleverd in een Parker geschenkverpakking met een gepatenteerde QuinkFlow vulling. Dit maakt de Parker Premier pennen luxueuze pennen, die altijd een mooi geschenk zullen zijn voor iedere relatie. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder!

Meer lezen >