Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Parker Sonnet

De Parker Sonnet pen is het symbool van Parker voor elegantie. Met zijn klassieke uitdrukking van verfijnde stijl wordt elke schriftelijke ervaring een genot. De Parker Sonnet heeft de ultieme definitie van stijl die in de Parker traditie zit. De Parker Sonnet collectie bezit een verfijnde harmonie die staat voor prestaties en onderscheid. De collectie is uniek vanwege zijn uitgebalanceerde stijl en klassieke afmetingen. De Parker Sonnet pen is een perfecte mix van zelfbewustzijn en beschouwelijkheid, een tijdloze compagnon. Bij Schrijfwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan Parker pennen. Van de Parker Sonnet pen zijn er drie verschillende modellen beschikbaar, namelijk de balpen, de rollerbalpen en de vulpen. Alle uitvoeringen van de Parker Sonnet pennen schrijven standaard zwart.
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Parker Sonnet bedrukken

Alle Parker Sonnet pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van uw logo of tekst door middel van een bedrukking of gravure. U kunt de pennen tot in wel vier kleuren laten bedrukken, maar u kunt natuurlijk ook altijd de pennen onbedrukt bestellen. Wanneer u de pennen laat graveren, geeft u de pennen een nog luxere en professionelere uitstraling. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de Parker Sonnet pennen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Parker Sonnet met logo

Bij Schrijfwarenwereld kunt u makkelijk en snel de Parker Sonnet pennen met logo bestellen. U kunt de pennen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 10 stuks. De Parker Sonnet pen is in te zetten als een mooi relatiegeschenk door de hoge kwaliteit van de pen. De pennen kunnen geleverd worden in een geschenkdoosje, wat deze pennen een ideaal cadeau maakt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail. We helpen u graag verder.