Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Parker Urban pennen bedrukken

Parker Urban pennen bedrukken

Uw eigen Parker Urban pennen laten bedrukken doet u bij Schrijfwarenwereld! De Parker Urban pen wordt gekenmerkt door zijn zandloperfiguur. Het product is dan ook een combinatie van een ergonomische, aparte vorm en kunst. De Parker Urban pen wordt gezien als de pen die de traditionele Parker pen in een nieuw dynamisch jasje steekt. Daarnaast heeft de kogel van deze pen een perfect evenwicht. Daar waar naar professionaliteit en kwaliteit gestreefd wordt, is de Parker Urban pen een uitstekende keuze. De Parker Urban pen is bij Schrijfwarenwereld een metalen pen die beschikbaar is in 3 verschillende kleuren.

Parker Urban pennen met logo

In de moderne wereld is het hebben van een goed imago van ultiem belang. Het bedrukken of graveren van een Parker pen met uw logo kan uw imago dan ook verbeteren, wanneer u deze als relatiegeschenk gebruikt of als cadeau weggeeft. Uw logo kan in 4 kleuren bedrukt worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de pen onbedrukt te bestellen. Als u een wat luxere en elegantere uitstraling aan de Parker pen wilt geven, kunt u ervoor kiezen om de pen te laten graveren. De Parker Urban pennen zijn vanaf 10 stuks te bestellen.

Parker Urban pennen met opdruk

Doordat de Parker pennen van uiterst hoge kwaliteit zijn, maakt dit de pennen een ideaal cadeau of relatiegeschenk. Naast de uitstekende kwaliteit worden de pennen ook nog eens geleverd in een luxueus geschenkdoosje. Hierdoor zijn de pennen ideaal als cadeau voor bijvoorbeeld een jubileumjaar van een werknemer of als relatiegeschenk voor het voltooien van een project met een externe partij.