Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Parker vector balpen met logo

Bedrukte Parker Vector Pennen

De bedrukte Parker Vector pen is een pen met een geweldig aanpassingsvermogen en een nog betere kwaliteit. De Parkerpen Vector met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, wit en metaalkleurig.  Daarnaast kunt u kiezen voor een rollerpen met logo en een bedrukte balpen, beide Parkerpennen Vector zijn blauw schrijvend.  De Parker Vector balpen met logo schrijft met een inkt op basis van olie en de Parker Vector rollerpen met bedrukking schrijft met een inkt op gelbasis. Beiden Vector pennen met bedrukking hebben hun voor- en nadelen, maar uiteindelijk gaat het er om welke Parker Vector pen u fijner vindt. Met de Parker Vector balpen heeft u in ieder geval een simpele, essentiële en betrouwbare pen te pakken.

Parker Vector pennen met bedrukking

Wanneer u de Parker Vector pennen kiest, weet u dat u een geschenk te pakken heeft dat tijdloos is. De Parker pennen zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze een heel leven mee kunnen gaan. Daarnaast kunt u de Parker pen Vector voorzien van uw logo. De metalen Parkerpennen kunnen worden voorzien van een gravure en de kunststof Parkerpennen zijn te bedrukken met een kleurenlogo. Ook zonder bedrukking is de Parkerpen een luxe geschenk, waarmee u velen blij kan maken. De Parkerpennen Vector worden allen geleverd in een mooi, luxe doosje. U kunt er ook voor kiezen een speciale geschenkverpakking te nemen. Dan wordt uw luxe geschenk helemaal compleet.

Goedkope Parker Vector pennen bestellen

Nu weet u, dat u voor de Parker Vector pennen met logo moet gaan, maar waarom zou u deze Parker Vector pennen bestellen op schrijfwarenwereld? Omdat wij deze voor de scherpste prijs aanbieden natuurlijk! Daarnaast kunt u bij ons deze Parkerpennen met bedrukking bestellen.  Wij garanderen een mooie bedrukking die lang meegaat. Op een hoge kwaliteit pen, hoort nu eenmaal een hoge kwaliteit bedrukking. Daarom bestelt u de Parker Vector pen op schrijfwarenwereld! Bij schrijfwarenwereld bent u ook verzekerd van een gratis offerte en proefdruk. Hiermee willen wij verzekeren dat u precies weet wat de kosten gaan zijn van de Parker Vector pennen met logo en ook dat u weet hoe uw logo op de pen zal komen te staan. U heeft meteen een goed beeld hoe de geschenkpennen er uit komen te zien.

Bel mij terug!
Advies nodig?